Luodinkestävä peite suojaamaan lapsia kouluampumisilta

Ei ole olemassa sellaista ongelmaa, jota tuotekehitys ei pystyisi ratkaisemaan. Lapsia ammutaan kouluissa? Älä huoli, tässä on luodinkestävä peite!

Todennäköisesti huolellisesti tehdyn markkina-analyysin päätteeksi, Oklahomalainen yritys kehitti luodinkestävän suojuksen lapsille. Kouluammunnan tapahtuessa, yhdysvaltalaiset koululaiset voivat pukea Bodyguard Blanketin selkäänsä ja suojautua sen alle.

Suojus maksaa 1000 dollaria ja se on viimeisin opiskelijoille suunnattua vartalosuojatuote. Sydney Morning Heraldin mukaan USA:ssa vanhemmat ja koulut voivat jo ostaa luodinkestäviä takkeja, reppuja ja tussitauluja.

”Asekontrollia ajavat ryhmät sanovat, että USA:ssa on ollut ainakin 44 kouluammuntaa – keskimäärin enemmän kuin kolme kuukaudessa – joulukuun 2012 ja helmikuun 10, 2014 välisenä aikana”, Sydney Morning Herald kirjoittaa.

Kuinka typerältä tahansa saattaakaan kuulostaa, että rahaa ja voimavaroja laitetaan vartalosuojiin ja niiden kehittämiseen eikä todellisen ongelman korjaamiseen, mutta tuotteella on muunkinlainen käyttötarkoitus kuin suojata luodeilta. Se nimittäin voisi suojata lapsia lentävältä tavaralta pyörremyrskyissä. Sanotaan, että tuote on halvempi vaihtoehto pyörremyrskyturvapaikoille.

Tässä Bodyguard Blanketin markkinointivideo.

(Lähde: Sydney Morning Herald)

Kelmin Lumo

Kirjoittaja on kuvataiteilija, DJ ja web designer.

More Posts

Follow Me:
TwitterFacebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *