Mesimäyrä tweettaa päiväpuuhiaan Johannesburgin eläintarhassa

Hunajalle perso mesimäyrä nimeltä BG tweettailee päivät pitkät. Milloin tämä kertoo haistavansa elefantit reviirilleen, milloin naapurissaan asuvasta piikkisiasta.

Kyllä vain, luit oikein. Johannesburgin eläintarha on valinnut mesimäyrämaskottinsa eläintiedottajakseen ja antanut tälle tarvittavat välineet, jotta tämä voi osallistua arkiaskareillaan sosiaaliseen mediaan.

Johannesburg Zoon mediatempauksen tarkoituksena oli saada ihmiset innostumaan eläintarhan eläimistä ja samalla tiedottaa heille eläintarhan uutisia ja asioita.

Teknisesti tämä toteuttiin lisäämällä BG:n aitaukseen langattomia infrapunaliiketunnistimia, jotka seuraavat kuutta aluetta aitauksen sisällä. Kun BG liikkuu aitauksessa ympäriinsä, tarkoitukseensa luotu systeemi huomaa sen olinpaikan ja tweettaa automaattisesti reaaliajassa jonkin olinpaikkaan liittyvän tweetin satojen valmiiksi kirjoitettujen tweettien joukosta. Aitauksen etuosa tweettaa ihmisistä, taka- ja sivuosat tweettaavat naapurieläimistä ja korotettu osa tweettaa eläintarhan uutisia, ruokakulho lähettää ruoka-aiheisia tweettejä ja yöhuone laukaisee mietteitä ja unitweettejä.

Mesimäyrän aitauksessa on kuusi liiketunnistinta, jotka laukaisevat viestejä Twitteriin.

Mesimäyrän aitauksessa on kuusi liiketunnistinta, jotka laukaisevat viestejä Twitteriin.

Alla videokuvaa BG:stä.

Kampanja oli myös varsin onnistunut ja edullinen sillä se kustansi ainoastaan alle 1000 dollaria samalla kuitenkin saavuttaen yli 80% Etelä-Afrikan kansasta ja yli 800 miljonaa ihmistä maailmanlaajuisesti.

Mesimäyrä BG:n Twitter-syötettä voi seurata täältä.

Lähde: awardify.com/BG/2014/CaseStudy/

Kelmin Lumo

Kirjoittaja on kuvataiteilija, DJ ja web designer.

More Posts

Follow Me:
TwitterFacebook

One comment

  1. Jacalyn

    Hey, that post leaves me feeling foshiol. Kudos to you!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *