Tässäkö kesän turhake? Kotelo pillimehulle

Mehujehun saa monissa väreissä.

Mehujehu on kotimainen polypropeenista valmistettu 2dl pillimehun käyttökotelo. Aivan. Siis kotelo, jonne voi sujauttaa tavallisen pillimehun.

Jos vielä ihmettelet, että mihin sitä tarvii, tuotepöydällä ollut esittelykyltti kertoo:

Mehujehu helpottaa kovasti 2dl pillimehun käyttöä. Se estää tahatonta sotkua, pillin karkaamista paikoiltaan ja helpottaa pillimehun säilytystä.

Kaiketi tämän tarkoitus on estää vahingossa tapahtunutta mehupurkin puristamista, jolloin pilli syöksee mehut ympäriinsä. Lisäksi pillin voi kiepsauttaa kotelossa olevaan pidikkeeseen.

Näitä turhakkeita saa ainakin Prismasta.

Mehujehu - pillimehun kotelo

Mehujehu – pillimehun kotelo

Kelmin Lumo

Kirjoittaja on kuvataiteilija, DJ ja web designer.

More Posts

Follow Me:
TwitterFacebook

2 comments

 1. R the mama

  Ei oo turhake! Terveisin nimimerkki ”meillä on tää”! 😀
  Olisin toki itsekin katsonut kieroon tuota vekotinta vielä vuosi sitten, mutta nyt, kun lapsi on sen ikäinen, että voi juoda kaupan smoothieita (jotka ovat samanlaisessa purkissa kuin pillimehut), niin Mehujehu on kyllä ollut kätevä tuolla 1-vuotiaalla. Tyyppi ei osaa vielä hallita voimiaan, ja ilman tota kipposta ne smoothiet oli aina sylissä.
  Kyllä toki ilman tuota pystyttäis elämään, sillon poika sais ne harvat kaupan smoothiensa vain pusseissa (niitäkin on), mutta ihan kätevä se on sitten ollut, että voi vaan antaa sen pojalle käteen ja jatkaa matkaa kun ei itse tarvi olla pitämässä purkista kiinni.
  Ehkä ens vuonna se kyllä sitten on jo turhake, kun lapsi on sen ikäinen että jo ehkä osaa olla puristelematta purkkia.

 2. Petra

  Ei ole turhake ainakaan ihan pienellä, joka ensimmäisiä kertoja saa pillitetran käteensä. Mehuja ei olla vielä juotu, mutta smoothieita ja ei ole kiva, kun mustikkasmoothie lentää ympäriinsä. Lähdetään juuri kuukaudeksi eurooppaa kiertämään ja pillimaitoja ym. tulee varmasti paljon juotua. Ostan!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *