Julkkis Big Brotherin unelmakokoonpano

Eilen alkoi Suomen Julkkis Big Brother. Oikeita julkkiksia kahdestatoista kilpailijasta oli kokonaiset kaksi kappaletta. Andy McCoy ja Frederik. Suurimmalle osalle, jotka eivät lue Seiskaa tai Hymyä, loput olivat tuntemattomia.

Oli taikuria ja selvännäkijää, pari Mr Finlandia gay-liitteellä ja ilman sekä yksi ex-missi. Anu Saagim-Ratiakin oli löytänyt taloon, Tallinnasta asti. Ai mistä tunnettu? Tuli kauan sitten tunnetuksi Ristomatti Ratian vaimona, sen muotoilijan. Wikipedian mukaan ”tunnetaan värikkäästä yksityiselämästään niin Virossa kuin myös Suomessa”. Siis julkisuudessa tunnettu yksityiselämästään? Whatta… Onks tää nyt sellanen paradoksi? Ehkä Anu onkin tunnettu olemalla paradoksi. Lisäksi Paradoksi-Anu on ollut Viron Hustlerin ja tätä nykyä Just!-lehden päätoimittaja.

Lehdistön väkeä oli löytynyt taloon toinenkin. 7-Päivää lehden toimittaja Kai Merilä. Hän on Matti Nykäsen kaveri. Suomessa julkisuuden henkilöksi voidaan määritellä roskalehtitoimittaja tai toisen julkkiksen kaveri. Entä jos on julkkiksen julkkikseksi tulleen kaverin kaveri? Pääseekö telkkariin?

Mutta kaiken huipentuma oli tuotannon valinta Marianne Kallio. Ikää 19 vuotta ja tullut tunnetuksi siitä, että hänen äitinsä osti hänelle tosi isot silikonitissit 18-vuotislahjaksi. Suomessa se on niin pienestä kiinni.

Näillä mennään. Joku heittikin Twitterissä, ennen kuin Andy paljastettiin asukkaaksi, ettei tiedä kumpaa on huijattu enemmän ”Julkkis”-BB:llä: katsojia vai Frederikkiä. Toinen mieleenjäänyt hyvä läppä Twitterissä oli, että Suomesta loppuvat puhelimet ja julkkikset. Oikeasti hyväkin juttu, ainakin jälkimmäisen osalta.

Ystäväni kehoitti Facebookissa jakamaan omat ehdokaslistat Suomen Julkkis-Big Brotheriin. Tässä minun listani:

 1. Duudson-Jarppi tai -Jukka
 2. Petri Nyqård
 3. VR:n kuulutusääni Eija Ahlberg
 4. Se äiti, joka osti silikonit Marianne Kalliolle 18-v lahjaksi
 5. YleX:n Aino tai joku muu niistä tyhjänlässyttäjistä
 6. Harri Olli
 7. Lotta Backlund
 8. Riku Rantala tai Tuomas Milanoff
 9. Greenpeace
 10. Mariska
 11. Ruudolf
 12. Rakel Liekki

Varalle ainakin Anssi (Radiomafia, Radio Helsinki) sekä joku taitoluistelijakaunotar.

Kelmin Lumo

Kirjoittaja on kuvataiteilija, DJ ja web designer.

More Posts

Follow Me:
TwitterFacebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *